71312282_10221558899108444_2985566861350

waarom wij?

Wij werken met een uniek systeem van los aan te schaffen modules en lijsten met contactgegevens van coaches. De modules lichten precies toe welke stappen je moet zetten op weg naar Amerika. Wij hebben deze stappen recent zelf gevolgd. Wij hebben ervaren dat dit veel tijd en uitzoekwerk kostte, ondanks de ondersteuning door een duur recruitmentbureau. Omdat wij vinden dat de ondersteuning duidelijker en veel goedkoper kan, hebben wij Lioness Abroad opgericht.

systeem

LIONESS ABROAD

Lioness Abroad biedt een uniek systeem van modules en adreslijsten van coaches. Dit systeem heeft drie grote voordelen:

- Maatwerk
Je kan zelf precies bepalen aan hoeveel ondersteuning je behoefte hebt.

- Flexibiliteit
Het investeren in losse modules is flexibel en maakt het mogelijk om je te oriënteren op de mogelijkheden, voordat je aan vervolgstappen gebonden bent.

- Controle
Via onze uitgebreide stappenplannen heb je alle informatie in handen en weet je precies hoe het er voor staat.

Andere bedrijven

De meeste bedrijven bieden een ‘one fits all’ systeem aan. Dit systeem heeft enkele keerzijden:

- Standaardtraject

Je kunt er niet voor kiezen om zelf onderdelen uit te voeren en het traject daarmee goedkoper te maken.

 

- Gebondheid
Je tekent meestal een contract voor het aangaan en betalen van het gehele bemiddelingstraject. Dit systeem is er niet op ingesteld om tussentijds te stoppen omdat je je bedacht hebt. Je moet dus al meteen zeker zijn van je keus.

- Afhankelijkheid
In dit systeem weet je vaak niet wanneer het bemiddelingsbureau welke stappen zet. Je verliest hierdoor de grip op het proces en je eigen toekomst.

prijs

LIONESS ABROAD

Andere bedrijven

100-500 euro 
(afhankelijk van de gekozen modules)

3000 euro
(bij de meeste andere bedrijven)

werk

LIONESS ABROAD

Wees je er van bewust dat het voorbereidingsproces om in Amerika te voetballen en studeren veel tijd en en werk kost. Dat geldt voor iedereen, bij welk bemiddelingsbedrijf je ook zit. 

Onze modules zeer eenvoudig te volgen en gebaseerd op zeer recente ervaringen. Ons stappenplan zorgt voor overzicht van het gehele proces. Dit geeft rust en vertrouwen.

Andere bedrijven

De meeste bureaus suggereren dat zij veel werk uit handen nemen, maar de ervaring wijst uit dat een kandidaat de meeste stappen zelf moet ondernemen. Denk aan: het maken van een videofilm, het inschrijven voor testen, het onderhouden van contacten met de coach en doen van onderhandelingen, aanmelding bij de sportdivisie, inschrijving universiteit, regelen alle benodigde documenten, verzekeringen en visum.

 

Het is soms lastig om door de bomen het bos te laten zien, omdat je geen vast stappenplan hebt om te volgen.

meer informatie?

Heb je vragen over ons systeem of wil je meer over de ervaring weten? Je mag altijd contact met ons opnemen via e-mail of je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen.

connecties

  • Facebook
  • Instagram

contact us