2. De eerste dagen in Florida

De eerste vier dagen in Florida zitten erop en ik heb al enorm veel nieuwe dingen beleefd. Ik moest voor het eerst zelf verhuizen. Dit betekende andere het eerste bezoek aan Walmart en Lowes.

Ook heb ik voor het eerst een ID soccer camp gegeven. Dit is een kamp waarbij meiden van tussen de 14-18 kunnen zien hoe college soccer is. Voor mij was het ook de eerste keer dat ik dit zag, dus het was behoorlijk vreemd om dit kamp te leiden.


Verder heb ik enorm veel nieuw voedsel moeten proberen. M'n teamgenoten staan erop dat ik allemaal Amerikaans eten proef, zoals Cheetos en Reese's. Sommige dingen zijn lekker, maar het overgrote deel niet echt :) Ook ben ik voor het eerst naar een kerkdienst geweest. De dienst was een soort teamuitje en de eerste keer was verplicht om te komen. Hierna mogen we zelf beslissen of we gaan of niet. De dienst was totaal niet zoals ik het verwacht. Het was net als een concert, honderden mensen waren aan het zingen en dansen op kerkelijke popmuziek. Zoiets heb ik zeker nog nooit eerder meegemaakt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Er zijn nog veel meer nieuwe dingen die ik heb beleefd, maar ik zal jullie er niet verder mee vervelen. Maandag en dinsdag heb ik fitness testen. Als ik deze niet in drie pogingen haal, mag ik het hele seizoen niet spelen... Totaal niet stressvol ofzo, gewoon ertegenaan gaan