9. Hurricane Dorian

De laatste dagen was ik niet in m'n eigen appartementje in Lakeland, maar in Cape Coral. De reden hiervoor was orkaan Dorian. Om te vluchten voor Dorian gingen we met vier roommates naar het huis van de ouders van een van de roommates, Macey.

Het was heerlijk om vijf vrije dagen te hebben in Cape Coral. We konden eindelijk weer uitslapen (en we hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt!). We zijn niet alleen maar lui geweest, we hebben ook dingen uitgevoerd. Zo hebben we een dag 'geboat'. De oom van Macey heeft een enorme boot en hiermee zijn we weggeweest. We zijn naar verschillende onbewoonde eilandjes gegaan en naar een bekend local restaurant (waar je alleen met de boot kan komen). Ook hebben we een dagje geshopt in een supergrote mall. Onze coach bleef ons berichtjes sturen dat we onze conditie moesten bijhouden, dus we hebben verder veel voetvolley en volleybal gespeeld. Bovendien hebben we meegetraint met een clubteam, namelijk "The Dutch Lions"(!!!). Veel coaches van deze club komen uit Nederland en het was grappig om hier Nederlands te kunnen praten. We hebben dus zeker niet stilgezeten!


Debby en Shawn, de ouders van Macey, vonden het gezellig dat we met zo velen waren gekomen en ze vonden het vooral geweldig om voor ons te koken (en wij vonden het natuurlijk geweldig dat er voor ons gekookt werd). Elke dag stond of Debby of Shawn tot wel vijf uur in de keuken. Ze hadden een kleine competitie om wie de beste kok was, dus ze namen het erg serieus. We hebben gerechten gehad zoals steak, mexican meatloaf, tropical burgers en spareribs. Zelf vind ik dat de steak (gewikkeld in bacon) het allerbest was, maar de rest was zeer zeker niet slecht. Jammergenoeg moesten we weer afscheid nemen van Cape Coral en terugkeren naar Lakeland. De universiteit is namelijk weer open vanaf morgen (en ik heb meteen twee tentamens). Dit weekend hebben we twee wedstrijden. Een van de wedstrijden is tegen de Dutch Lions (die hebben m'n roommates en ik zelf geregeld). Toch gek dat ik tegen een Nederlandse club moet gaan spelen hier in de VS!