7. Op de kamer met een roommate

Na dagen vol trainen, trainen en nog eens trainen, zoals hoort in preseason, ben ik meestal helemaal kapot. Wanneer ik thuis kom spring ik snel onder de douche, warm wat eten op en plof ik in mijn bed. ⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Over dit bed, en mijn kamer, heb ik al veel vragen gekregen. Iedereen met wie ik videobel 'eist' een korte roomtour. Er is blijkbaar grote interesse in mijn appartement, en daarom post ik dit voor alle nieuwsgierige aagjes! :) ⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mijn kamer is 3 bij 4 meter. Ik deel dit kleine kamertje samen met een roommate (Blessing uit Nigeria). Gelukkig kunnen we het goed vinden, want voor ruzie is geen ruimte in deze kamer. Ik heb een bed, een plank, een ventilator, een spiegel en twee kastjes. Alles wat ik nodig heb! Boven m'n bed hangt natuurlijk de poster die ik heb gekregen van m'n oude team. :)


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De rest van het appartement laat ik een ander keertje zien. De reden hiervoor is zeer zeker niet dat het een enorme puinhoop is in het andere deel van het appartement...