5. Professionele faciliteiten

Dat voetbal serieus wordt genomen in de VS, heb ik nu zelf ook meegemaakt. Er zijn enorm, enorm veel voorzieningen voor ons team! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ten eerste hebben we ons eigen clubhuis. Dit clubhuis bestaat onder andere uit een 'locker room', vergaderzaal, relaxkamer, werkkamer en kantoor voor de coach. Ook zijn er twee fysiotherapie kamers plus twee ijsbaden. Verder hebben we vier wedstrijdtenues en drie trainingstenues. Ook een rugzak, regenjas, trainingspak, tanktop en sweater missen we niet.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Naast alle kleding hebben we ook mappen gekregen. In deze mappen zitten belangrijke papieren, zoals een rooster van elke maand (zie foto). Ook gebruiken we de mappen om aantekeningen te maken van alle trainingsessies en developmental sessies. Bij de developmentals zitten we met het hele team rond de tafel in de vergaderzaal en hebben we het over een onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen zijn "Regels", "Social media gebruik" en "de zin van het leven". Het gaat dus echt over van alles en nog wat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Natuurlijk kunnen we de speciale apps voor op ons mobiel niet vergeten. We hebben een speciale app (Polk State Teamapp), waarin nieuws wordt gedeeld door de coaches. Verder hebben we een andere app (Titan Athlete), waar we elke ochtend moeten invullen hoeveel slaap je hebt gehad, wat je humeur is en hoeveel/waar je spierpijn hebt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Voor het laatst heb ik de coolste gadget bewaard. We hebben GPS trackers! Deze GPS tracker zit in een speciaal shirt onder je trainingskleren. De tracker houdt precies bij hoeveel je rent, waar je rent en hoe hard je rent. Na elke sessie (training/wedstrijd) kan je alle data terugvinden (zie foto voor data van een warming up en deel van de eerste wedstrijd). Ik heb niks te klagen met al deze voorzieningen!