23. Een berg aan Polk State spullen!

Nu ik in Nederland ben, krijg ik wel eens een opmerking als ik wéér een trui of shirt van mijn universiteit draag. Ik moet ook wel toegeven dat ik hier vaak mee rondloop, maar hier heb ik een heel erg goede reden voor: ik heb gewoon zo'n berg aan Polk State spullen, het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken! Hieronder een foto en een lijstje van alles wat ik wel heb gekregen van de universiteit:


 • 2 truien

 • 13 shirts

 • 1 cropop

 • 1 hempje

 • 3 tassen

 • 1 map

 • 1 pen

 • 1 potlood

 • 1 zonnebril

 • 1 pet

 • 1 muts

 • 1 paar handschoenen

 • buttons

 • magneten

 • key chains

 • bidonnen

 • telefoonhoesje

 • overig!


Verder heb ik ook al veel weggegeven aan anderen. Zo heb ik zes shirts weggegeven, een petje, keychains en enorm wat Amerikaanse snacks!