15. Knock-out-fase

Afgelopen maandag hadden we kwartfinales. Onze tegenstander was Broward College uit Miami. Helaas hebben we de wedstrijd verloren en dit verlies betekent dat het voetbalseizoen sinds maandag is afgelopen voor ons team. Aan de ene kant is dit natuurlijk super jammer, maar aan de andere kant is het ook wel fijn. Iedereen in het team was totaal uitgeput! In de laatste twee wedstrijden voelde m'n benen al bij het eerste sprintje aan alsof ik er al 90 minuten op had zitten. Ook waren er heel wat blessures in het team. In totaal waren de laatste twee maanden verantwoordelijk voor vijf enkelblessures, vier heftige hersenschuddingen, drie hamstringblessures, twee bovenbeenblessures en een gescheurde kruisband in ons team. Dit waren alleen nog maar de grotere blessures.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nu is het tijd voor post season. Dit betekent onder andere het opnieuw doen van de fitness testen en het hebben van individuals (individuele meetings met de coaching staff). Ook gaan we nog maar vier keer per week trainen. ⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Door postseason hadden we vandaag voor het eerst in tijden een vrije avond. En wat we hebben gedaan met deze vrije tijd? We hebben beide halve finales gekeken in onze conference. We kunnen niet te snel afkicken van al dat voetbal, toch? Hier wat foto highlights van afgelopen voetbalseizoen.