14. Doe eens gek

Het is druk, druk, druk, druk! Heb ik al gezegd dat het druk is? We zitten midden in het seizoen en beginnen nu aan de allerdrukste week van het jaar. Zo hebben we één wedstrijd tegen de nummer 3 in de US, twee 7:00 trainingen, drie meetings en vier vrijwilligerswerk evenementen. Dit alles bovenop ons normale schema van lessen, trainingen en study haul. De coach gokt erop dat we deze week elke dag om 6:00 van huis vertrekken om pas thuis te komen rond 21:00. Genoeg te doen in ieder geval! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Ik heb daarom ook niet al teveel tijd om een uitgebreid verhaal te schrijven. Als het weer wat rustiger is, zal ik dit zeker weer doen, want er is veel te vertellen. Om toch nog iets te laten zien, heb ik hier een wat random gekke foto's die ik heb verzameld sinds ik hier ben. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Foto 1: hier kan je zien hoe verschrikkelijk mijn team wel is. Ik lag lekker op de bank te relaxen vlak voor een training, maar m'n teamgenoten wilden zeker weten dat ik wakker was, dus sprongen ze met z'n allen op me!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀













Foto 2: de nieuwe stijl in voetbal, erg hip!
















Foto 3: in een fontein gesprongen midden in een stad midden in de nacht. Waarom? Ik heb geen idee..