10. Voetballen, voetballen en... voetballen!

Afgelopen weekend stonden er twee oefenwedstrijden tegen clubteams op het programma. We speelden tegen de CFC en the Dutch Lions. Onze coach wilde dat de wedstrijd tegen CFC zwaar zou zijn, dus hij had de wedstrijd op het warmst van de dag gepland. Om het nog wat heter (en vermoeiender) voor ons te maken koos hij de compleet zwarte jerseys. Het was dan ook extreem heet op het veld, maar gelukkig wisten we wel te winnen. De uiteindelijke stand was 5-0 waarvan eentje van mij. Verder had ik twee assists. Overal dus zeker geen slechte wedstrijd, alleen afschuwelijk warm.

De wedstrijd tegen de Dutch Lions was gelukkig in de ochtend en het was een stuk minder heet. Dit team was zeker beter dan CFC, maar toch wonnen we uiteindelijk met 4-1. In deze wedstrijd had ik twee doelpunten! De positie als aanvaller begint langzaamaan te wennen, maar ik ben benieuwd hoe het gaat zijn tegen echte college teams.

Naast voetbal heb ik nog iets anders leuks gedaan deze week. Ik ben naar een food truck festival geweest. We hadden van de universiteit een voucher gekregen voor gratis voedsel en hier hebben we als echte studenten natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt. Het was een gezellige avond en we hebben het lekker laat gemaakt!

Dat het zo laat is geworden is nogal jammer, want morgen vertrekken we rond 5:30 naar een andere staat, namelijk Georgia. De busrit is ongeveer zes uur, dus in ieder geval genoeg tijd voor een dutje!