MODULE B

Prijs op aanvraag

PRODUCTOMSCHRIJVING

 

Module B ondersteunt bij de recruitmentfase. Dit is een belangrijke fase op weg naar Amerika, omdat je hierin contacten met coaches legt een aanbiedingen kunt verwachten.

De module beschrijft hoe je aan e-mailadressen van coaches kunt komen en hoe je ze het best kunt benaderen. Ook wordt aangegeven hoe je kunt reageren op reacties van coaches en welke vragen je in een eventueel telefoongesprek kunt verwachten (of zelf kan stellen). Tenslotte wordt aangegeven hoe je onderhandelingen kunt voeren en hoe je kunt berekenen hoeveel eigen bijdrage je moet leveren.

Verder geeft de module handige informatie over de verschillende soorten competities en de indeling van het competitiejaar in Amerika. In de bijlagen vind je voorbeelden van mails die je naar de coaches kunt sturen om jezelf voor te stellen en om onderhandelingen te voeren over de hoogte van de beurs. Ook kan je een tabel downloaden waarin je binnenkomende aanbiedingen kunt bijhouden.

BESTELLEN

U kunt deze module bestellen door een bericht te sturen naar lionessabroad@outlook.com. Wij sturen u dan betaalinformatie en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk over de module kunt beschikken.

DE ANDERE PRODUCTEN

Adressen coaches

EXTRA
ADVIES

meer informatie?

Heb je vragen over ons systeem of wil je meer over de ervaring weten? Je mag altijd contact met ons opnemen via e-mail of je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen.

connecties

  • Facebook
  • Instagram

contact us