MODULE A

Prijs op aanvraag

PRODUCTOMSCHRIJVING

 

Module A biedt gedegen ondersteuning bij de voorbereidingsfase. In deze fase moet je jezelf ‘op de kaart zetten’, om coaches en universiteiten te laten zien wie jij bent en wat je kan.

De module bevat een eenvoudig te volgen stappenplan, dat gedetailleerde informatie geeft over het maken van een persoonlijk profiel, een recruitmentvideo en een introductievideo. Ook gaat de module uitgebreid in op te maken testen en op de overige documenten die in deze fase nodig zijn. In de bijlagen vind je handige voorbeelden, (downloadbare) templates en uitleg over de Amerikaanse competities en het Amerikaanse onderwijssysteem. Handig om te lezen, want het werkt heel anders dan in Nederland.

Na het volgen van deze module, heb je voldoende input voor de volgende belangrijke stap in het proces: de mailing aan coaches (de recruitmentfase, zie module B).

BESTELLEN

U kunt deze module bestellen door een bericht te sturen naar lionessabroad@outlook.com. Wij sturen u dan betaalinformatie en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk over de module kunt beschikken.

DE ANDERE PRODUCTEN

EXTRA
ADVIES

EXTRA
ADVIES

meer informatie?

Heb je vragen over ons systeem of wil je meer over de ervaring weten? Je mag altijd contact met ons opnemen via e-mail of je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen.

connecties

  • Facebook
  • Instagram

contact us